Trei eleve de la un liceu din judeţul Botoşani au fost amendate de poliţişti după ce s-au agresat în sala de curs, iar imaginile au fost postate pe reţelele sociale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp, a declarat, miercuri, că elevele de la Liceul „Alexandru Vlahuţă” din Şendriceni au fost sancţionate contravenţional, fiecare cu o amendă de 500 de lei.

„Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată de directorul unei instituţii de învăţământ din localitate cu privire la faptul că în incinta acesteia a avut loc o altercaţie. Din cercetările efectuate s-a stabilit că eleve de 15 ani s-au agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele trei fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare”, a precizat Maria Carp.

Incidentul a fost înregistrat în cursul zilei de luni, iar, în paralel cu ancheta Poliţiei are loc şi o anchetă administrativă demarată de conducerea Liceului „Alexandru Vlahuţă” din Şendriceni.

https://m.youtube.com/watch?v=0wnGR2IDs9k&feature=youtu.be

Sursa AGERPRES

About the author

Dialog Online

AllEscort