Astăzi în jurul orei 08:30, a avut loc un accident pe strada Aurel Vlaicu în județul Brașov, în eveniment au fost implicate două autovehicule.

https://dialogonline.ro/2020/03/05/accident-provocat-imagini-dinaintea-video/

Potrivit unor martori prezenți la locul accidentului, autoturismul marca Opel, condus de un bărbat de 58 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Toyota, condus regulamentar de o tânăra de 25 de ani.

În urma impactului violent, ambele autoturisme au fost grav avariate, rezultând decesul unui bărbat în vârstă de 57 de ani și rănirea gravă a unei tinere de 25 de ani.

„Tânăra in vârsta de 25 ani a suferit mai multe traumatisme, printre care si fractură la coloana, este constientă si a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost resuscitat de personalul medical, dar din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a relatat purtătorul de cuvânt iSU Brașov, Ciprian Sfreja

„Pe str. Aurel Vlaicu din mun. Brașov, în dreptul imobilului cu nr. 57, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.
În urma impactului, unul dintre cei doi conducători auto, respectiv, un bărbat, în vârstă de 57 ani, a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.

Celălalt conducător auto, o tânără, în vârstă de 25 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.” IPJ Brașov

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

About the author

Dialog Online