Video | Accident mortal în Brașov, un bărbat a murit și o tânăra este grav rănită

Video | Accident mortal în Brașov, un bărbat a murit și o tânăra este grav rănită

Astăzi în jurul orei 08:30, a avut loc un accident pe strada Aurel Vlaicu în județul Brașov, în eveniment au fost implicate două autovehicule.

Potrivit unor martori prezenți la locul accidentului, autoturismul marca Opel, condus de un bărbat de 58 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Toyota, condus regulamentar de o tânăra de 25 de ani.

În urma impactului violent, ambele autoturisme au fost grav avariate, rezultând decesul unui bărbat în vârstă de 57 de ani și rănirea gravă a unei tinere de 25 de ani.

“Tânăra in vârsta de 25 ani a suferit mai multe traumatisme, printre care si fractură la coloana, este constientă si a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost resuscitat de personalul medical, dar din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a relatat purtătorul de cuvânt iSU Brașov, Ciprian Sfreja

“Pe str. Aurel Vlaicu din mun. Brașov, în dreptul imobilului cu nr. 57, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.
În urma impactului, unul dintre cei doi conducători auto, respectiv, un bărbat, în vârstă de 57 ani, a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.

Celălalt conducător auto, o tânără, în vârstă de 25 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.” IPJ Brașov

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Related Articles