Șoferul unui autotren identificat conducând sub influența severă a băuturilor alcoolice, reținut pentru 24 de ore pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Râșnov au depistat, ieri, în trafic, un șofer care conducea un autotren aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul respectiv avea o concentraţie de 2,73 mg/l alcool pur în aerul expira

Bărbatul a vrut să scape de un dosar penal cu o mită de 400 de lei. Acesta a fost reținut și s-a ales cu două anchete pe numele său.

„Ieri, 3 martie 2020, în jurul orei 15.00, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați de un agent de poliție din cadrul Politiei orașului Râșnov –  Compartimentul rutier, cu privire la faptul că, șoferul unui autotren depistat în trafic în timp ce conducea sub influența severă a băuturilor alcoolice (2,73 mg/litru alcool în sange), a oferit o sumă de bani în scopul neluării măsurilor legale.
Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, fiind demarate cercetări sub coordonarea procurorului specializat, în urma cărora s-a stabilit că șoferul autotrenului a oferit agentului de politie suma de 400 lei în scopul menționat.
Conducătorul auto a fost condus la sediul unității de parchet pentru audiere, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită. În cursul zilei de astăzi, persoana în cauză urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.” IPJ Brașov

About the author

Dialog Online

AllEscort