Incidentul a avut loc, luni 02.03.2020, pe raza municipiului Târgoviște. Tânăra împreună cu o prietenă s-a întâlnit cu fostul iubit și a fost bătută în plină stradă.

Odată cu venirea primăverii acesta în loc să îi ofere fostei iubite un mărțișor sau o floare, a hotărât s-a năpustit asupra ei să-i aplice o bătăie.

Din imaginile capturate se poate observa cum acesta o trage de păr pe tânără și încearcă să o lovească, moment în care un jandarm aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște observă conflictul dintre cei doi și îi desparte.

„Un jandarm dâmbovițean aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște a intervenit, luni, 2 marie a.c., pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foști concubini. Tinerii, însoțiți de alți prieteni s-au întâlnit pe bulevardul Unirii din municipiul Târgoviște în imediata vecinătate a instituției unde jandarmul își îndeplinea atribuțiile de serviciu. La un moment dat, între cei doi, foști concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani s-a declanșat o altercație pe fondul unor discuții contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt și a aplanat starea conflictuală. Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipilui Târgoviște pentru continuarea cercetărilor” relatează reprezentanții IJJ Dâmboviţa

About the author

Dialog Online

AllEscort