În această seară, pe DN 17, în localitatea Viișoara județul Bistrița-Năsăud, a avut loc un accident pe o trecere de pietoni.

Soferul, un bărbat de 47 ani,  din Sărățel, nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a accident pe trecerea de pietoni o adolescentă în vârstă de 14 ani, care din impact a  aruncat-o în aer câțiva metri.

Tânăra a fost preluată de un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud și transportată de urgență la UPU Bistrița.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

„Conform primelor verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că, în această seară, pe drumul național 17, în Viișoara, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Sărățel, care conducea un autoturism pe direcția Viișoara-Bistrița, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, accidentând astfel o tânără în vârstă de 14 ani, din Viișoara, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, polițiștii Biroului Rutier”, au informat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

About the author

Dialog Online

AllEscort