Duminică dimineață în jurul orei 09:30, în apropierea gării din Titu județul Dâmbovița, un tren a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Titu.

Conform relatărilor unui martor, bărbatul s-a aruncat în fața trenului cu capul înainte și rănile provocate i-au fost fatale.

Autoritățile când au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru acesta, decât să constate decesul, leziunile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața.

Trenul a fost oprit până la finalizarea cercetărilor şi degajarea căii ferate.

“Ne-am urcat în tren. Acesta a plecat de pe loc, iar la aproximativ 50-70 de metri, trenul s-a oprit brusc. Noi, călătorii nu am știu ce s-a întâmplat. Mergând spre ușă, am văzut mecanicul că și-a pus mâinile în cap. Acesta ne-a spus că  trenul a dat peste un om.

În momentul când trenul a oprit am coborât din el, eu fiind la ultimul vagon. Când am întors capul era bărbatul decedat, cu fața în jos și cu gâtul secționat. O secționare mai avea și la picior. Am vrut să acord primul ajutor, dar nu am putut face nimic fiindcă era mort. Până a ajuns ambulanța și pompieri a durat vreo câteva minute. Nici autoritățile nu au mai avut ce face când au ajuns acolo.

Mecanicul ne-a transmis că în momentul când trenul a pornit, în fața bărbatului se afla o femeie cu doi copii. Când a văzut trenul femeia s-a oprit, iar mai în față de copii și femeie se afla bărbatul, aflat cu mâinile în buzunar și privea când vine trenul. În momentul când trenul s-a apropiat de el, acesta s-a aruncat pe calea ferată, în fața garniturii. El s-a aruncat cu capul înainte.

Cert e faptul că trenul nu avea viteză, fiindcă altfel îl făcea bucăți. Când au ajuns autoritățile la fața locului a început ancheta. Noi am stat acolo vreo 50 de minute până când trenul și-a reluat mersul”, a declarat un martor pentru dbonline. ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru pentru a stabili circumstanțele incidentului.

About the author

Dialog Online

AllEscort