O ambulanţă care transporta pacienţi la dializă a fost implicată într-un accident rutier, marți dimineață, DJ 720 din Floreşti, județul Prahova. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șase persoane.

Potrivit Inspectoratului de poliție județean Prahova, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un autoturism a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere ambulanţei intrând în coliziune cu aceasta.

Un pacient de 62 de ani, din ambulanță a rămas încarcerat și e inconștient, informează ISU Prahova.

Potrivit ISU Prahova, bărbatul de 62 de ani, care a rămas încarcerat în urma accidentului, în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

„Din primele date, accidentul s-a produs pe DJ 720, la intersecţia cu Călineşti (DJ 144). Se pare că un autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unei ambulanţe private, care transporta trei pacienţi pentru dializă. În acest moment sunt şase persoane asistate medical la faţa locului. Conducătorii auto au fost testaţi, dar sunt fără alcoolemie”, au relatat reprezentanţii IPJ Prahova.

About the author

Dialog Online

AllEscort