Accident mortal pe Bulevardul Republicii din Baia Mare, un şofer care mergea cu viteză a pierdut controlul volanului și a spulberat o tânără de 23 de ani care era pe trotuar, apoi a lovit un stâlp de beton. Tânăra din impact a fost aruncată lângă un gard viu.

În urma tragicului eveniment, şoferul a fost grav rănit, acesta a fost resuscitat de echipele de intervenție timp de 40 de minute. Din păcate manevrele de resuscitare au fost fără succes, aceștia declarând decesul.

Tânăra a fost preluată de un echipaj și transportată la spital pentru investigații medicale.

Cristian Cardoș, este șoferul care a provocat tragicul accident în urma căruia a murit și a băgat o tânără în spital. Cristian în vârstă de 27 de ani, nu avea permis de conducere.

Referitor la tânărul decedat în urma accidentului, precizăm că acesta nu deținea permis de conducere și nici nu a deținut vreodată relatează reprezentanții IPJ Maramureș

„Primele verificări au relevat că un tanăr, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Baia Mare ar fi pierdut controlul direcței de mers, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a acroșat o tânără de 23 de ani care se afla pe trotuar, iar apoi a intrat in coliziune cu un stalp.

In urma impactului, tânărul de la volan a fost grav rănit, iar la scurt timp a decedat. Tânăra acroșată a fost transportată la spital pentru investigatii medicale.

Traficul in zona a fost reluat.

Poliiștii au intocmit dosar penal și continuă cercetările.” a relatat purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina METEȘ

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

About the author

Dialog Online

AllEscort