Accident de circulatie, în jurul orei 17:40, pe Bulevardul Unirii, din Bacău, chiar pe Podul Șerbănești. Un bărbat de 69 de ani care mergea cu un scuter, a intrat într-o mașină, după ce soferul acestuia a frânat.

La locul accidentului a intervenit de urgență un echipaj SAJ Bacău și poliția rutieră.

Potrivit IPJ Bacău, bărbatul de pe scuter nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, care circula pe același sens de mers, ceea ce a dus la coliziune.

În urma coleziunii a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care conducea scuterul, acesta fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Șoferul autoturismului consumase băuturi alcoolice, în urma testării rezultând o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat Rezultatul a fost negativ în cazul bărbatului de 69 de ani.

„Este vorba despre un accident care a avut loc pe Bulevardul Unirii. Un conducător auto de 69 de ani din localitate, in timp ce conducea un motociclu pe Bulevardul Unirii, ajungând pe podul care traversează raul Bistrița, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism condus pe aceeași direcție de mers de către un barbat de 50 de ani din Bacău și a intrat în coleziune cu acesta. Din impact a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului.

Au fost testați ambii conducători de vehicule. Rezultatul a fost negativ în cazul bărbatului de 69 de ani iar pentru cel de 50 de ani a rezultat o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.” a relatat purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru

About the author

Dialog Online

AllEscort