Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL  a anunţăt că solicită reducerea numărului de parlamentari la 300, în acord cu referendumul din 2009. El mai afirmă că România „are nevoie ca de aer de anticipate”.

„Romanii trebuie ascultati!! Si, ca sa fie totul limpede, eu sustin respectarea referendumului privind reducerea numarului de parlamentari la 300! Romanii o cer, trebuie sa-i auzim! Aceasta lege trebuie adoptata! Iata inca un motiv pentru anticipate!”, relatează Rareș Bogdan.

„Jos ticalosii! Romania are nevoie ca de aer de anticipate! Tot ceea ce face PNL pentru a reaseza tara in coordonatele normalitatii, pentru a desfiinta privilegiile, a ieftini viata tuturor, PSD blocheaza in Parlament sau prin CCR! Si nu e vorba doar de pensile speciale, pe care legea initiata de PNL le-a anulat! Ci de toate masurile pe care romanii le cer de ani de zile si nu se intampla nimic, caci niste infractori cu legitimatie oficiala isi protejeaza averile de faraoni!

Va dau cateva alte exemple de masuri pe care PNL le-a initiat, dar PSD le-a pulverizat doar deoarece stie ca risca sa-si piarda propriul electorat:

Suprataxele care au scumpit facturile la incalzire, curent, telefonie, internet, gaze, carburanti, pe care i-am implorat inca de cand eram jurnalist sa nu le introduca, au fost eliminate de PNL, dar majoritatea otravitoare a votat sa ramana in vigoare.

Sistemul de pile prin care erau detasati din mediul privat in zona publica, pe salarii enorme, o groaza de rude, prieteni, oameni utili PSD, a fost eliminat tot de PNL, dar majoritatea toxica a votat impotriva!

Salariile demnitarilor au fost inghetate tot de PNL, insa in Senat, PSD a votat si impotriva acestei masuri!

Să va mai spun de Diaspora, de care PSD se teme ca de confiscarea averilor? Fratii din Diaspora sunt in cotinuare bataia de joc a bolsevicilor, din doua motive: din razbunare si din teama ca vulcanul emotional care a erupt in 2014 odata cu alegerea presedintelui Klaus Iohannis ii va matura definitiv! PNL a crescut la 3 zile perioada de vot de peste granite si a dublat numarul parlamentarilor pentru Diaspora, dar majoritatea PSD a votat din nou impotriva. Mai mult decat atat, Avocatul Poporului, care numai al poporului nu este, a atacat OUG privind organizarea alegerilor anticipate la CCR.

Bugetul Romaniei e ca o teava sparta de PSD in zeci de locuri, legislatia e varza, e facuta pentru protectia alesilor, deci trebuie sa scapam de aceasta majoritate. Daca ar fi putut, PSD ar fi blocat si desecretizarea Dosarului 10 august, asa cum a facut-o cand conducea ministerul!

Ii roade tot ce se intampla bun in tara asta! De la deblocarea unor proiecte mari de infrastructura si eliminarea prevederilor care au pus in pericol functionarea fondurilor private de pensii pana la eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time! Si mai sunt: anularea recursului compensatoriu care a umplut strazile de criminali, pedofili, talhari, violatori, reluarea procedurilor privind inscrierea sitului Rosia Montana in patrimoniul UNESCO, alocarea a 4,5% din PIB pentru investitii, prin bugetul pe 2020.

Anticipatele sunt un tren in care, daca nu ne urcam cat de repede, Romania isi risca pielea asa cum nu s-a mai intamplat in acesti 30 de ani!

Romanii trebuie ascultati!! Si, ca sa fie totul limpede, eu sustin respectarea referendumului privind reducerea numarului de parlamentari la 300! Romanii o cer, trebuie sa-i auzim! Aceasta lege trebuie adoptata! Iata inca un motiv pentru anticipate! Stiu, anticipatele nu ar reduce numarul parlamentarilor, dar o noua majoritate, stabila, puternica, ar face o lege buna, dreapta, ar putea initia inclusiv revizuirea Constitutiei.

Avem atat de multe de facut!! Jos ticalosii!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

About the author

Dialog Online