Marcel Vela vrea să înlăture confuzia dintre
Poliția Română și Poliția Locală printr-o ”rebranduire” a structurilor de poliție.

Vela vrea să schimbe numele Poliției Române în Poliție Națională pentru a exista o diferențiere de Poliția Locală, astfel încât să nu mai fie suprapuse atribuțiile agenților. „Vreau rebranduirea”, a spus ministrul de Interne

Acesta a informat sindicatele din poliție că o parte din soluție ar fi schimbarea look-ului autospecialelor, noul standard de inscripționare fiind inspirat de modelul german, scrie Media Sud

„Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

„Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

Pe fondul acestor schimbari a fost prezentat în spațiul virtual un Duster M.A.I. , brenduit după modelul german și polonez într-o scurtă prezentare.

În viitor acesta va fi noul noul standard de inscripționare. Autospeciala va avea în dotare o stație mobilă instalată la pachet cu o tabletă pe care va avea un kit de funcționare special pentru fiecare structură căreia îi este destinată.

De asemenea, va avea în standardul de înzestrare și celebra ”cușcă” pentru persoanele care vor fi conduse la secția de politie.

Se vehiculează pe surse că inclusiv echipamentul de poliție va fi schimbat în cel mai scurt timp, iar structurile se vor evidenția prin culori și design distinct.

Potrivit Media Sud, prin această masură radicală se dorește stoparea confuziei în rândul populației care în acest moment nu poate face încă diferența dintre poliția locală și poliția națională.

Sursa: mediasud.ro

About the author

Dialog Online

AllEscort