Compania care deține berea Corona se confruntă cu cel mai rău trimestru din ultimii 10 ani, după izbucnirea focarului cu coronavirus.

Compania Anheuser-Busch In Bev deține unele dintre cele mai cunoscute mărci de bere din lume, inclusiv Budweiser, Stella Artois, Beck’s și Corona.

AB in Bev este prima companie de băuturi care avertizează că epidemia de coronavirus afectează afacerile.

Dar, în ultimele două luni, de când coronavirusul s-a răspândit în China, compania a suferit o pierdere de 170 milioane de dolari.

Pierderile au determinat conducerea să reducă bonusurile Directorului Executiv și să prevadă una dintre cele mai puternice scăderi ale profiturilor trimestriale.

Compania consideră că motivul scăderii profitului este că tot mai puține persoane ies în public pentru a evita infectarea cu coronavirus.

Citește și: Oamenii par să creadă că berea CORONA este legată de virusul mortal coronavirus, deoarece căutările pentru „virusul berii Corona” sunt în creștere

Coronavirus afectează viața de noapte, multe baruri și restaurante din China fiind obligate să se închidă.

CEO Carlos Brito, a declarat pentru CNBC: „Business-ul noastru se rezumă la mersul la restaurante, la viața de noapte, la ieșirea cu prietenii, ne pregătim pentru creșterea, când lucrurile vor revini la normal.

„Pe măsură ce privim spre viitor, suntem hotărâți să conducem creșterea prin orientarea către consumator, excelență operațională și inovație.”

„Performanța noastră în 2019 a fost sub așteptările noastre și nu suntem mulțumiți de aceste rezultate.”

About the author

Dialog Online

AllEscort