Astăzi dimineață, in jurul orei 7:00, la numărul unic de urgență 112, s-a semnalat un accident în care au fost implicate 4 mașini! Accidentul a avut loc în loc. Roșiori, județul Bihor, pe drumul național 19 strada care face legătura dintre Oradea și Satu Mare.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Crișana, un echipaj SMURD, SAJ și poliția.

In urma coleziunii, un tânăr în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața și alte șase persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare foarte gravă.

„Pompierii miliari au procedat la evacuarea unei victime rămase captive în unul din autoturismele avariate. Bărbatul a preluat de echipajele medicale care au efectuat manevre de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respidator”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, maiorul Camelia Roșca.

„O victimă de 31 de ani decedat pe loc, trei au refuzat să vină la spital, dar nici nu aveau decât contuzii, una a preferat să vină cu mașina personală, doar cu contuzii, și două sunt aduse cu două ambulanțe. Dar nici acestea nu au probleme foarte mari”, a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului, care în clipa de față sunt neclare.

Sursa ebihoreanul.ro

About the author

Dialog Online

AllEscort