Patru tineri din Slatina, cu vârste între 20 și 30 de ani și-au pierdut viața, noaptea trecută, în urma unui grav accident. Tragicul eveniment a avut loc pe DN 65 la ieșirea din Balș spre Craiova.

Potrivit IPJ Olt, traficul eveniment rutier s-a petrecut după ce șoferul unui autoturism, din Slatina, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autocamion condus regulamentar de un bărbat de 58 de ani din Balș.

Pompierii militari de la detașamentul ISU OLt au intervenit de urgență la locul evenimentului și au găsit în autoturism, 4 persoane, 3 bărbați și o femei, aceștia prezentau lezuni incompatibile cu viața. Din accident a rezultat și rănirea șoferului din autocamion care a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

„În urma cercetărilor la locul producerii accidentului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că un bărbat 24 de ani, din municipiul Slatina,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 58 de ani, din orașul Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„În accident au fost implicate un autocamion, în care se afla doar șoferul și un autoturism, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane aflate în autoturism, trei bărbați și o femeie prezentau leziuni incompatibilitate cu viața, echipajele medicale constatând decesul acestora. Șoferul autocamionului, în vârstă de 58 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportat la UPU Slatina”, a relatat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

About the author

Dialog Online

AllEscort