Un tragic eveniment, a avut loc astăzi în Suceava, unde o bătrână în vârstă de 84 de ani a fost călcată de un autobuz. Șoferul mijlocului de transport în comun a trecut cu mastodontul peste picioarele acestia.

Femeia a vrut să coboare din mijlocul de transport în comun, moment în care șoferul neatent a închis ușile autobuzului și a plecat din statie. Bătrâna s-a dezechilibrat și a căzut sub rotile mastodontului, cauzându-i multiple leziuni la membrele inferioare.

Din imagini se poate observa cum aceasta este târâtă de mijlocul de transport.

Bătrâna a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

„Astăzi, în jurul orei 10.30, un bărbat de 45 de ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea autobuzul aparținând societății de transport public de persoane din municipiul Suceava, din direcția Centru către Areni, într-o stație din zona Policlinicii din municipiul Suceava, nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și a plecat, moment în care o femeie în vârstă de 84 de ani, care intenționa să coboare din autobuz, a căzut în exteriorul acestuia și a fost acroșată cu puntea din spate a autobuzului la nivelul membrelor inferioare. Femeia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor după cum spuneam, fiind transportată la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

În urma evenimentului, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Șoferului i s-au recoltat și probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Sursa ziardesuceava.ro

About the author

Dialog Online

AllEscort