Foto | Accident cu trei victime, o mașina a intrat într-o autoutilitară, în Deva

Foto | Accident cu trei victime, o mașina a intrat într-o autoutilitară, în Deva

În jurul orei 09:30, în Deva județul Hunedoara,  pe Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident soldat cu rănirea a trei persoane.

Șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe contransens și a intrat in coleziune cu autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 35 de ani. În urma impactului cu autoutlitara autoturismul a lovit un copac.

In urma accidentului au rezultat trei victime, soferul autoturismului, un bărbat de 36 de ani,  șoferul autoutilitarei cât și un pasager din aceasta.

“Este vorba de un accident care s-a produs în jurul orei 09:30. Un barbat de 36 de ani din Deva care conducea un autoturism pe bulevardul Bălcescu nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pe un carosabil umed, iar prin derapaj a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coleziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 35 de ani din Deva. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un copac ornamental. Din accident a rezultat rănirea celor doi conducători auto, dar și a unui pasager din autoutilitară, un bărbat de 31 de ani.” a declarat purtătorul de cuvânt, Bogdan Nițu, de la IPJ Hunedoara

In urma evenimentului s-a intocmit un dosar pentru vătămarea din culpă.

Related Articles