UPDATE: Băiatul, în vârstă de 16 ani, din Țibucani, a fost declarat mort, în urma accidentului. Ceilalți doi băieți, de 15 și 16 ani, au fost duși cu ambulanțele la CPU Târgu Neamț, unul dintre aceștia este în comă.

Un tragic eveniment rutier, a avut loc joi dimineaţă, în localitatea Davideni din comuna Păstrăveni, județul Neamț. Trei copii au fost spulberaţi de un camion, unul dintre copii a fost găsit în stop cardio-respirator.

La locul tragicului eveniment, au intervenit de urgență două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD. În urma impactului unul dintre copii a fost găsit în stop-cardio respirator și doi au fost preluaţi și transportaţi la spital.

„A treia victimă se află la faţa locului şi se efectuează manevre de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 155 I, soldat cu rănirea a trei copii.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Pipirig, conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, în localitatea Davideni, a surprins și accidentat trei minori de 15 și 16 ani, toți din Țibucani, aceștia s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului şi au deschis dosar penal de ucidere și vătămare corporală din culpă. 

 Foto: jurnaldeneamt.ro

About the author

Dialog Online

AllEscort