Un accident a avut loc pe drumul naţional DN 15C, în localitatea Săcăluşeşti din județul Neamț, unde un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Bărbatul de 55 ani, de loc din Agapia și-a pierdut viața, după ce s-ar fi aruncat în faţa unei autoutilitare.

Șoferul în vârstă de 34 de ani a declarat că bărbatul s-ar fi aruncat în fața mașinii și nu a avut timp să evite impactul.

“Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, din Răucești, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, din direcția Tîrgu Neamț – Piatra Neamț, în localitatea Săcălușești, un bărbat de 55 de ani, din Agapia, s-ar fi aruncat în fața vehiculului, fiind accidentat mortal.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă  (moarte suspectă)”, au transmis reprezentanţii IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

About the author

Dialog Online

AllEscort