UPDATE: Medicii au infirmat prezența infecției cu coronavirus a celor 4 persoane internate la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”

Rezultatele analizelor a pacienților suspectați că ar fi infectați cu coronavirus sunt negative.

La Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara au fost internate 4 persoane suspecte că ar fi infectate cu noul tip de coronavirus, printre care se află și un copil.

Trei adulți și un copil au fost internați în spitalul ”Victor Babeș”, după ce aceștia s-au simțit foarte rău.

Mama împreună copilul ei de 14 ani, de loc din Hundeoara, au revenit în România noaptea trecută din localitatea Lombardia din Italia, amândoi au febră, dureri în gat și tușesc.

Un cetățean italian a venit tot din zona afectată de coronavirus din Italia, acesta a ajuns în România în data de 13 februarie, și are febră.

Cel de-al patrulea pacient suspectat este o femeie din Hunedoara, întoarsă și ea Italia.

La Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara a fost amenajat un pavilion separat, unde sunt internați aceștia.

Acestora urmează să le fie făcute toate testele necesare, atât cele pentru gripă, cât și cele pentru coronavirus, iar in câteva ore se va afla rezultatul analizelor.

Între timp, potrivit DSP, 162 de persoane sunt izolate la ora actuală la domiciliu în județul Timiș, veniți din zonele afectate de coronavirus din Europa. Nimeni nu este in carantină și nu s-au confirmat infectări cu temutul virus.

About the author

Dialog Online

AllEscort