Pompierii militari de la ISU Timiș au intervenit, luni seara, pe strada William Shakespeare din Timișoara pentru a stinge un incendiu. Salvatorii au fost chemați după ce anexa unei case a fost cuprinsă de flăcări.  În timpul intervenţiei de stingere a Incendiului aceștia au găsit găsit un cadavru carbonizat în anexă și un altul în stare avansată de putrefacție în casa vecină. 

Unul dintre cadavre, spun polițiștii, pare a fi cel al unui bărbat de 83 de ani. Acesta era mort cu mai mult timp în urmă, iar anchetatorii l-au găsit în stare avansată de putrefacție. Cel de-al doilea cadavru se pare că ar fi al fiului bătrânului, un bărbat de 62 de ani.

”În urma incendiului ce a avut loc la anexa unei locuințe de pe strada Shakespeare din Timișoara, a fost găsit trupul carbonizat ce pare a fi al unui bărbat de 62 de ani, iar în locuință au fost găsite oseminte ce par a fi umane, ce ar aparține unui bărbat de 83 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanelor și cauza care a determinat producerea incendiului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

„O persoană a fost găsită la 30 m de focar, în stare avansată de putrefacţie, iar alta, în zona incendiată, care prezenta arsuri. Noi nu cunoaştem exact împrejurările în care au decedat cele două persoane”, a declarat pentru AGERPRES ofiţerul de serviciu al ISU Timiş, sublocotenent Răzvan Zamfira.

„Pompierii au acționat de urgență pentru a localiza incendiul iar din cauza spațiului mic de acces spre focar aceștia au ocolit casa încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat. Pe timpul intervenției s-au identificat 2 persoane de sex masculin decedate. În aceste momente se intervine pentru înlăturarea efectelor negative provocate de incendiu. Cauza probabilă de incendiu se va stabilii după finalizarea intervenției”, transmit reprezentanții ISU Banat

Cauza probabilă a incendiului se va stabili după finalizarea intervenţiei.

About the author

Dialog Online

AllEscort