Corneliu Alexa, Directorul Inspectoratului Județean în Construcții (ISC) Vaslui, a acordat un interviu unui jurnalist de la Vremea Nouă. Alexa se afla la locul de muncă, tulburat de aburii alcoolului.

Jurnalistul a mers la Inspectoratul în Construcții Vaslui pentru a-l întreba despre controalele efectuate la instituția pe care o conduce.

În filmare se poate observa că Alexa, încearcă să-i răspundă jurnalistului, dar nu se poate exprima coerent, ținând cont că mintea îi era încețoșată de alcool.

După apariția imaginilor în public, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a decis eliberarea din funcție a directorului ISC Vaslui.

„Nu am tolerat şi nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcţionar care trebuie să fie în slujba cetăţeanului şi să aibă o conduită şi un limbaj demne de funcţia pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administraţia publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoştinţă asemenea situaţii, să iau măsurile legale, astfel încât cetăţenii să nu fie umiliţi sau să le fie lezate drepturile!”, a spus Ion Ştefan, conform unui comunicat de presă.

Conform declaratiei de avere, Alexa a încasat, anul trecut, numai din postul de sef al ISC Vaslui, aproape 800 milioane lei vechi, scrie Vremea Nouă.

Sursa vremeanoua.ro

About the author

Dialog Online