Două femei au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un șofer neatent de 28 de ani. Tragicul accident a avut loc marți dimineață, în jurul orei 06.50, în localitatea Mihai Viteazul, pe DN 75 din județul Cluj.

La locul evenimentului fața au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul ISU Cluj cu o autospecială, echipaje medicale, dar și polițiștii.

„Un conducător auto în vârstă de 28 de ani, în timp ce se deplasa pe DN75, dinspre Câmpeni-Turda, pe raza comunei Mihai Viteazul, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.” relatează IPJ Cluj

Șoferul neatent a încercat să  evite tragicul eveniment și a tras de volan pătrunzând pe sensul opus de mers, lovind o altă mașină care se afla pe sensul opus.

Pompierii militari de la ISU Cluj au găsit la locul traficului accident două mașini lovite, cât și două femei, lovite de unul dintre mașini.

Una din femei era în stop cardio-respirator, aceștia au nceput imediat manevrele de resuscitare, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată de urgență la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate.

Ce-a de-a doua femeie prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Poliția a demarat o anchetă și urmează să stabilească împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier.

About the author

Dialog Online

AllEscort