Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident rutier grav petrecut duminică dimineața în municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Un accident rutier grav s-a produs în Bârlad pe str. Tecuciului, la ora 08.05. În urma tragicului eveniment doi tineri de 19 și 21 de ani și-au pierdut viața.

Autoturismul implicat în tragicul accident este înmatriculat în județul Vaslui, acesta circula circula pe direcția Tecuci spre Centru-Bârlad și era condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, din județul Galați.

Potrivit ISU Vaslui, accidentul rutier s-a produs în municipiul Bârlad, în faţa unităţii militare. Din primele informații conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Pompierii de la ISU Bârlad au intervenit de urgență la fața locului unde două persoane, erau încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismului.

La locul evenimentului s-au deplasat o ambulanță ISU și una de la SAJ Bârlad, dar după descarcerarea victimelor nu s-a putut constata decât decesul.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un copac și apoi s-a oprit intr-un monument amplasat în fața unității militare din zonă . Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis. În urma accidentului a rezultat decesul a doi bărbați, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din județul Galați. Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa vremeanoua.ro

About the author

Dialog Online