Vineri noapte, a avut loc o explozie într-un bloc din Slatina! Explozia s-a produs într-o garsonieră a unui bloc, datorită unei acumulări de gaze.

În urma exploziei, 30 de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul produs în garsoniera de la etajul trei. În garsoniera la care s-a produs explozia se aflau două persoane, o femeie, în vârstă de 75 de ani, găsită conştientă, cu arsuri de gradul II la nivelul capului şi suspiciune de fractură la membrul superior stâng şi un bărbat, în vârstă de 81 de ani, găsit conştient, cu arsuri de gradul II la membrul superior drept. Cei doi bătrâni au fost transportați de urgență la UPU Slatina.

În urma incendiului 73 de persoane au fost evacuate si 3 persoane au fost rănite. O alta femeie a fost transportată la UPU Spatina datorită unor probleme respiratorii iar la fața locului i s-au acordat îngrijiri unei femei care a suferit un atac de panică. Aceasta a refuzat să fie transportată la spital.

Deflagrația s-a produs cel mai probabil în urma unui cumul de gaze. În urma incendiului au ars toate bunurile din garsonieră și a fost afectată și garsoniera alăturată.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean în Construcţii Olt au hotărât, în urma verificărilor efectuate, ca 20 de garsoniere sa nu fie locuite până la efectuarea expertizei tehnice. Pentru persoanele aflate în cele 20 de locuinţe se pot asigura spaţii de cazare de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Slatina.

About the author

Dialog Online

AllEscort