Video: Atac ARMAT în Germania, 9 persoane au fost ucise și 5 rănite grav!

Video: Atac ARMAT în Germania, 9 persoane au fost ucise și 5 rănite grav!

Cel puțin nouă persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite grav, în două atacuri armate produse, aseară, în orașul german Hanau, informează presa locală citată de The Guardian

Potrivit autorităților, atacul a avut loc în mai multe baruri din centrul orașului Hanau din Germania, aflat la 25 de kilometri de Frankfurt.

Primul atac a avut loc într-un bar din centrul orașului, în timp ce al doilea a fost în cartierul Kesselstadt, scrie BBC.

Suspecții ar fi omorât inițial trei persoane în primul bar, iar la scurt timp au mai comis cinci crime la un altul.

Poliția din Hanau a anunțat, într-o postare pe Twitter, că anchetatorii l-au găsit pe suspectul principal mort în locuința sa la șapte ore după atac. Un alt cadavru a mai fost găsit în aceeași casă, însă nu s-au oferit mai multe detalii.

Suspectul deținea un permis de vânătoare, în locuința acestuia poliția germană a găsit muniție și un toc de armă.

Autoritățile nu au dat niciun detaliu despre suspect și a declarat doar că „în prezent, nu există indicii privind alte persoane implicate”.

Ambele atacuri au vizat două localuri unde se fumează narghilea, care sunt în general administrate de cetățeni de origine musulmană.

Motivul atacului nu se cunoaște deocamdată, iar poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Related Articles