Un accident rutier grav s-a petrecut, joi după-amiază, pe o trecere de pietoni din Hunedoara, o ambulanță SMURD care era în misiunea a lovit un biciclist.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani asculta muzică la căști, motiv pentru care acesta nu a auzit semnalele acustice a ambulanței SMURD.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, accidentul a avut loc joi, în jurul orei 13:20, într-o intersecție din oraș, unde bărbatul s-a angajat în traversarea străzii pe bicicletă. Ambulanța SMURD care mergea la o intervenție avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

În urma accidentul bărbatul se află în stare gravă la spital.

„Un bărbat de 33 de ani, din comuna Pestișul Mic, care se deplasa pe o bicicletă pe trotuarul străzii Constantin Bursan, din municipiul Hunedoara, se pare că asculta muzică la căști, când a ajuns la intersecția străzii Constantin Bursan cu bulevardul Libertății, a traversat strada pe bicicletă, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată, și a fost accidentat de o autospecială SMURD care se deplasa la o intervenție, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase”, a declarat, corespondentului Mediafax, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

About the author

Dialog Online

AllEscort