Alertă cum bombă, joi, la Mall Veranda!

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, alerta s-a dovedit a fi falsă: „Controlul pirotehnic s-a încheiat fără elemente de interes.” transmite SRI

UPDATE: Se fac verificări pentru a stabili dacă se confirmă alerta cu bombă! Toată lumea este în alertă! Traficul în zonă este restricționat, se circulă foarte greu în zona Obor. Centrul comercial este evacuat de către forțele de ordine!

UPDATE: „Continuă verificările în acest moment. Recomandăm cetățenilor să evite zona respectivă și să respecte dispozițiile pe care le primesc de la polițiștii rutieri aflați în zonă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

În urma unui apel efectuat la 112, prin care s-a spus ca este amplasat un dispozitiv explozibil într-un mall din București Sector 2, poliția și echipa pirotehnică SRI intervin de urgență.

Potrivit Poliţiei capitalei, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a montat în mall un dispozitiv exploziv.

Aceștia relatează că s-au luat toate măsurile necesare, au evacuat toate persoanele prezente la locație și au aplicat restricții rutiere în zonă.

„Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anuțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R.”, se arată printr-un comunicat al Poliției Române.

Știre în curs de ACTUALIZARE!

Video Facebook Octavian Coman

About the author

Dialog Online

AllEscort