Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au încercat să oprească un șofer pe străzile Capitalei, acesta a accelerat în trombă și-a continuat deplasarea.

Un şofer în vârstă de 33 de ani din Ilfov a fost urmărit în trafic, în noaptea de marți spre miercuri. Pentru a-l opri, poliţiştii au tras focuri de armă.

Polițiștii au urmărit maşina pe Calea Văcărești, pe Șoseaua Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde polițiștii au reușit să depășească autoturismul. Unul dintre polițiști a coborat din mașina Poliției pentru a-l imobiliza pe șofer, dar acesta a demarat și a lovit autospeciala.

În acel moment, polițistul a tras patru focuri în plan vertical și unul în direcția roților mașinii, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliției rutiere.

Urmărirea s-a terminat pe Autostrada Soarelui. Șoferul, era singur în mașină, acesta a fost dus la sediul Poliției Rutiere și s-a constatat că nu deține permis de conducere.

”În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, dar acesta a accelerat și a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit in urmarirea autoturismului pe Calea Văcărești. Autoturismul în cauză a fost urmărit pe Șos. Mihai Bravu, pe Bld. Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reușit devansarea autovehiculului urmărit, iar unul dintre polițiști a coborat din autospecială pentru a încerca oprirea și imobilizarea conducătorului auto”, se arată într-un comunicat al Poliției Rutiere.

Bărbatul e cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

About the author

Dialog Online

AllEscort