Un ploieștean în vârstă de 55 de ani a ajuns, miercuri, la spital după ce în blocul său s-a făcut o dezinsecție și s-a simțit rău. O vecină a acestuia a avut și ea dureri de cap. În plus, din cele 15 guri de aerisire de pe scară, 13 erau astupate, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a întâmplat marți seară, într-o scară de bloc aflată pe strada Aleea Râșnovenilor, din Ploiești.

Autoritățile au fost anunțate telefonic de o femeie care susținea ca bărbatul său se simțea rău. „El s-a simțit rău de la deratizarea asta. Nu avea aer, nu putea să respire, avea un nod în gât. El și așa are probleme de sănătate și cu soluția asta ce a dat aici s-a simțit rău. Fiind la parter, s-a simțit rău”, a declarat soția bărbatului.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la spital, iar dr. Veronica Radu a declarat că bărbatul a început să se simtă rău încă de marți seara, acesta acuzând grețuri, amețeli și dureri de cap. Toate aceste stări ar fi survenit în urma dezinsecției care a avut loc la subsolul blocului în care locuia bărbatul. Potrivit dr Veronica Radu, bărbatul a rămas internat.

O altă femeie care locuia în același bloc, susține că în urma dezinsecției, și aceasta a acuzat dureri de cap.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Oana Brânzan, spune că polițiștii au început verificări.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au mers din ușă în ușă și au întrebat toți locatarii dacă s-au simțit rău după dezinsecție. Niciunul nu a acuzat, însă, stări de rău. În schimb, din cele 15 guri de aerisire de pe scara blocului, 13 erau astupate. Verificările făcute la firma care a curățat nu au scos la iveală nereguli.

About the author

Dialog Online

AllEscort