Un autocamion care transporta melasă, s-a răsturnat astăzi pe DE 581 în localitatea Oltenești, județul Vaslui. Poliția face cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului ținând cont de faptul că, carosabil este perfect uscat.

Circulaţia în zonă este îngreunată din cauza scurgerilor de combustibil de pe şosea, traficul se desfășoară pe un sens, alternativ, până la degajarea totală a carosabilului.

În urma producerii accidentului singura victimă este șoferul autocamionului în vârstă de 35 de ani, acesta nu a rămas încarcerat.

“Secţia de Pompieri Huşi intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi modul pentru descarcerare la un accident rutier în care este implicat un autotren transport marfă. Victima accidentului este şoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 ani, care nu a fost încarcerat şi primeşte primele îngrijiri medicale în ambulanţă. Echipajul de pompieri lucrează pentru asigurarea măsurilor PSI şi pentru îndepărtarea scurgerilor de combustibil de pe şosea. Circulaţia rutieră în zonă este îngreunată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliția Rutieră efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului, aceștia au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Realitateadevaslui.net

About the author

Dialog Online