Un accident rutier grav a avut loc duminică, 16 februarie, între două autoturisme, pe raza localităţii Ciocârlia, judeţul Constanţa (DN3).

Una dintre maşini este un Range Rover care, potrivit martorilor, era condusă agresiv: “Depăşea mult, până a intrat în coliziune cu celălalt auto”.

Range Roverul a intrat în impact cu un Peugeot. Din păcate, şoferul din Peugeot a decedat, maşina în care se afla răsturnându-se peste el.

La volanul Range Roverului se afla, conform martorilor, fostul prefect al judeţului Constanţa, Ioan Albu. Se pare că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„În jurul orei 19.15, un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.” a declarat poliția

About the author

Dialog Online

AllEscort