Un ATM a fost spart, după ce a fost aruncat în aer. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu casetele cu bani din interiorul bancomatului.

Potrivit pressalert.ro, infractorii au spart și un bancomat din județul Timiș. Potrivit sursei ceitate, cel de al doilea atac a avut loc, în jurul orei 4, în localitatea Belinț. Aici a fost aruncat în aer bancomantul de la filiala CEC și au plecat cu banii.

Atacurile au fost date de o grupare de spărgători formată din trei indivizi, conform informațiilor de ultimă oră. Primul atac l-au dat la Arad, de unde au sustras aproximativ 300.000 lei. Imediat după atac, cei trei indivizi au plecat pe autostradă spre Belinț, unde au dat a doua lovitură.

în această noapte, în jurul orei 03:20, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timișorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Acesta este cel de-al patrulea furt asupra bacomantelor care are loc în ultimul an la Arad. Hoții au fost prinși doar într-un singur caz.

S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, la Arad, pe Calea Timişoarei.

About the author

Dialog Online

AllEscort