UPDATE Victima este o femeie în vârstă de 83 ani. Vatmanul nu a observat că femeia încerca să coboare. În momentul în care tramvaiul s-a pus în mișcare, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, ajungând sub roți.

Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“Din primele cercetări, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 07:25, un bărbat de 46  ani, din Arad, a condus un tramvai pe strada Ștefan cel Mare (dinspre Calea Timișorii spre gara CFR Aradu Nou) și în stația de tramvai din dreptul imobilului cu nr 18 nu a observat că o femeie de 83 ani, din Tauț, intenționează să coboare. Femeia a fost prinsă între ușile tramvaiului, iar în momentul în care vehiculul s-a pus în mișcare femeia a căzut, ajungând sub roți. În urma evenimentului a rezultat decesul femeii. Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, au declarat poliţiştii.

Vineri dimineaţa, în jurul orei 7:15, o femeie a fost prinsă sub tramvai în Municipiul Arad, pe strada Ștefan cel Mare.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar vatmanul, care a spus autorităților că o femeie a fost prinsă sub tramvai.

La locul incidentului s-au deplasat echipe ale Detasamentul Arad 1 ASAS, 1 Autospecială pentru Descarcerare, 1 SMURD și 10 Subofițeri.

În momentul apelului la numărul de urgenţă, victima prinsă sub tramvai era inconștientă și nu reacționa.

„Din informațiile apelantului victima este inconștientă și nu reacționează (posibil decedată)”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Echipajele ajunse la fata locului au constatat că victima este decedată.

Foto ISU Arad

About the author

Dialog Online

AllEscort