În această dimineață, a fost realizată autopsia copilului, în vârstă de 4 ani și 8 luni, din Pitești. Conform surselor din presa națională, raportul emis de Institutul de Medicină Legală București ar releva faptul că micuțul nu avea probleme de sănătate, iar stopul cardio-respirator ar fi fost provocat de analgo-sedare. Testele toxicologice prelevate vor fi gata în câteva săptămâni.

În ceea ce privește raportul medico-legal, Nicolae Argeșanu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, a declarat că, până în prezent, Institutul de Medicină Legală București nu a transmis oficial un punct de vedere cu privire la decesul copilului.

”S-a dispus efectuarea unei constatări de specialitate cu privire la probele de sânge care au fost recoltate la nivelul Spitalului de Pediatrie, activitatea urmând a fi desfășurată de către specialiștii din cadrul INML.

Din punct de vedere al cercetărilor penale, rezultatul acestora este esențial pentru stabili împrejurările în care a intervenit decesul.”

Reamintim că miercuri seara, micuțul s-a stins din viață la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Din nefericire, a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. De asemenea, în aceeași seară, doctorul Aura Copciag, inspector și reprezentant al Ministerului Sănătății, a declarat că DSP Argeș a suspendat activitatea Clinicii TeddyCare din Pitești.

About the author

Dialog Online

AllEscort