Mircea Beuran a fost ridicat astăzi de acasă de anchetatori, după ce procurorii anticorupție au făcut perchezitii în casa acestuia.

Perchezițiile  continuă la Spitalul Floreasca!

Mircea Beuran este vizat într-un dosar pentru luare de mită și a fost dus la sediul DNA pentru audieri, acesta nu era încătușat când a fost scos din casă.

Procurorii au relatat că în anul 2018 Mircea Bourean a primit mită de la mai multe persoane.

El a spus că nu a luat mită.

DNA a confirmat printr-un comunicat de presă perchezițiile.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, săvârșite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două adrese situate în municipiul București, dintre care una la sediul unei instituții publice”, se arată în comunicatul DNA.

Medicul a condus până in luna ianuarie secția de chirurgie de la Spitalul Floreasca, acesta a fost demis de la șefia secției după controversatul caz în care o pacientă a fost arsă pe masa de operație și a murit. Acesta are deschis un alt dosar penal în acest caz.

About the author

Dialog Online

AllEscort