Mario Iorgulescu nu mai este în Italia, la Milano, ci a ajuns într-un oraș considerat Raiul miliardarilor.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost dus direct de pe patul de spital de la Elias într-o clinică privată din Milano, acolo unde s-a recuperat după gravul accident provocat în 2019, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Mario ar fi stat foarte puțin în metropola italiană, iar acum se odihnește în Elveția, la Geneva, orașul bancherilor lumii!

Conform România Tv, Iorgulescu jr. stă în aceeași vilă în care a locuit și în anii de studenție. De altfel, Geneva este un loc foarte special pentru Mario, căci aici a absolvit și liceul, având asigurate de către familie toate condițiile pentru a răzbi în viață.

În tot acest timp, Patricia Esmeralda, văduva lui Dani Vicol, scrie pe Facebook că „moartea ar fi o pedeapsă prea mică” pentru Mario Iorgulescu, având în vedere că i-a lăsat copilul orfan de tată: „Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc! Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal. Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui”.

About the author

Dialog Online