Doi bebeluși, frați gemeni, au decedat în condiții suspecte, la câteva ore distanță unul de celălalt, după ce cu doar două zile înainte aceștia fusesesă externați de la Spitalul de Copii din Brașov. Bebelușii au fost internați la respectivul spital timp de 9 zile, in perioada 2-11 februarie 2020, cu o infecție respiratorie.

IPJ Brașov, joi, 13 februarie 2020, în jurul orei 06.15, poliția a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 2 luni și 2 săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața, jud. Brașov.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16,00, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov cu privire la faptul că sora geamănă a minorului anterior menționat, a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12,15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ambii minori au fost spitalizați la Spitalul de Copii Brașov în perioada 02.02.2020 – 11.02.2020.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz – Postul de Poliție Apața efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

About the author

Dialog Online

AllEscort