Un caz revoltător a avut loc în municipiul Petroșani, județul Hunedoara, unde un bărbat de 45 de ani a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi, bănuit că a violat în repetate rânduri o fetiță de 11 ani, ba mai mult acesta ar fi oferit-o și altor bărbați. Acesta ar fi ameninţat fata că, dacă va spune cuiva, va publica imagini compromițătoare cu ea.

Fetița a povestit că a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu alți 3 barbati, contra unor sume de bani, și forțată să participe la partide de sex în trei cu bărbatul de 45 de ani și soția acestuia.

În urma sesizărilor făcute poliția a deschis o anchetă și încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

„O femeie de 34 de ani a reclamat ca fiica sa, in varsta de 11 ani, a fost violata de un barbat de 45 de ani. Aceasta a declarat ca, incepand cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuinta barbatului de 45 de ani, din Petrosani, unde a ramas sa doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi intretinut relaii sexuale cu minora. Fata a fost condusa la sediul Politiei, pentru a fi audiata in legatura cu fapta sesizata si va fi supusa unei expertize medicale in regim de urgenta”, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

A fost deschis un dosar penal pentru viol și privare de libertate.

Sursă FOTO exploringyourmind.com

About the author

Dialog Online