Joi dimineață mascaţii din Brașov au greșit adresa unor percheziții, aceștia au intrat în casă peste o mamă cu doi copii cu vârsta de 8 ani și 10 ani, în urma descinderii făcute au creat atacuri de panică. Jumătate de oră le-a trebuit să se convingă că au descins la o adresă greșiă și că suspectul căutat nu locuiește la acolo. Aceștia au plecat după ce au întocmit un proces-verbal în care au specificat că nu au fost distruse bunuri.

Conform relațiilor Brașov Știri, intervenția mascaților i-au trezit din somn pe copii, care s-au speriat și au fugit plângând în camera mamei lor. Au fost bătăi violente în ușa de la intrare, după care aceștia au pătruns în locuință.

„Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu ‘Unde-i, unde-i? și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat femeia.

Percheziția, autorizată de Tribunalul Brașov, îl avea in vizor pe un brașovean acuzat de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice.

About the author

Dialog Online

AllEscort