În satul Ostratu, comuna Corbeanca a fost solicitat un elicopter SMURD de urgență. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, un mal de pământ a căzut peste un bărbat de 55 de ani.

Bărbatul este captiv la aproximativ 3,5 metri adâncime, echipajele lucrează contracronometru pentru a salva viața acestuia.

În zonă intervin două ambulanțe SMURD și a fost solicitat și elicopterul SMURD, Descarcerarea și Detașamentul Special de Salvatori.

Bărbatul a fost extras după aproximativ 3 ore, din păcate acesta nu prezența semne virale, fiind declarat decedat.

„Echipele de salvatori au identificat în scurt timp victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani, care era acoperită în totalitate cu pământ, la o adâncime de 3,5 m.

Pentru extragerea persoanei s-a intervenit cu două ambulanțe SMURD, elicopterul SMURD și pompierii din cadrul Detașamentului Special de Salvatori care au acționat, în primă fază, pentru stabilizarea malurilor de pământ și pentru crearea accesului către victimă.

Pe lângă echipamentele de salvare ale pompierilor, au fost folosite și două utilaje de tip excavator, în scopul degajării cât mai rapide a pământului și a accesului cât mai rapid la victimă.

Cu toate eforturile depuse de echipajele de intervenție, victima a fost extrasă după aproximativ trei ore, decedată.” a relatat ISU BIF.

About the author

Dialog Online

AllEscort