În jurul orei 20:00 în comuna Petelea județul Mureș (varianta Reghin-TgMures) a avut loc un grav accident rutier în care a fost implicate un TIR și un autoturism Ford Ka. Din păcate în urma impactului șoferul din autoturism a decedat!

La locul accidentului a ajuns o mașină de pompieri ISU Reghin dotată cu modul de descarcere și un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.

În urma impactului violent a rezultat încarcerarea șoferului din autoturism. Pompieri Reghin au acționat pentru extragerea acestuia din autoturism, însă acesta nu prezenta semne vitale.

TIR-ul s-a răsturnat în afara părții carosabile, probabil în urma manevrelor efectuate de șofer pentru a încerca să evite această tragedie.

ISU Mureș, accidentul s-a produs pe raza localității Petelea, după ce un autoturism s-a izbit violent cu un TIR încărcat cu lemne.

Conform relatărilor persoanelor de la locul accidentului șoferul cu mașina Ford Ka a încercat să efectueze o depășire și a intrat în coliziune cu mastodontul.

„Autoturismul a intrat in coliziune cu un autotren care transporta material lemnos. Victima incarcerata nu prezinta semne vitale. Pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Reghin actioneaza pentru extragerea acesteia din autoturism. Autotrenul este rasturnat in afara partii carosabile si nu exista scurgeri de carburant. La fata locului se afla o ambulanta C1, un echipaj SMURD, doua echipaje SAJ si un echipaj IPJ. Circulatia este blocata pe ambele sensuri de mers, se utilizeaza o ruta alternativa pentru devierea traficului”. Informeaza şi ISU Mures.

În clipa de față nu se cunosc alte detalii.

Poliția urmează să stabilească cu exactitate cauza producerii accidentului.

About the author

Dialog Online

AllEscort