Puștiul din Rusia riscă până la 5 ani de închisoare după ce a provocat panică în metroul din Moscova prefăcându-se că este infectat cu coronavirus, acesta este prețul pe care l-ar putea plătit pentru încercarea de a obține aprecieri în mediul generând panică.

Un tânăr în costum negru și o mască medicală pe faţă se afla într-un metrou care circulă pe una dintre cele mai aglomerate linii din Moscova, iar la un moment dat acesta se prăbușește brusc pe podea şi începe să se zbată simulând o criză. Câţiva pasageri s-au grăbit să îl ajute, dar apoi au fugit repede speriați țipând: „Coronavirus! Coronavirus!“.

Evenimentul a avut un efect puternic asupra celorlalți pasageri, care au părăsit în grabă metroul imediat ce a ajuns în prima stație.

Întreaga scenă a fost filmată și s-a dovedit a fi o farsă, pusă în scenă de bloggerul Karomat Dzhaborov și prietenii săi.

Filmările, încărcate online acum o săptămână, au fost văzute de mulți, inclusiv de poliție. Oamenii legii au declarat că puștii au „provocat în mod deliberat panica” în metrou și i-au bănuit, de asemenea, de huliganism, care este o infracțiune gravă, cu o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare, relatează Russia Today.

About the author

Dialog Online

AllEscort