Copilul care a paralizat după ce i s-au administrat mai multe injecţii cu anastezie la o clinică dentară din Piteşti a fost transferat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

UPDATE. Copilul este internat la reanimare, e intubat și ventilat mecanic. Starea lui de sănătate se menține extrem de gravă, copulul e sub tratament de specialitate și se fac investigații, au transmis specialiștii de la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

Băiatul de patru ani a ajuns în prima fază la spitalul din Piteşti, însă medicii de acolo şi-au dat seama de gravitatea cazului şi au cerut ca acesta să fie adus la Bucureşti, după ce l-au intubat şi stabilizat.

Reprezentanții Spitalului Grigore Alexandrescu au spus că micuțul a ajuns în stare gravă, instabil hemodinamic, după ce a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat câteva ore. 

Copilul a fost transferat la București de la Pitești la miezul nopții. Potrivit primelor informații, părinții spun că micuțul ar fi paralizat după o vizită la medicul stomatolog. 

About the author

Dialog Online

AllEscort