A apărut pe rețelele de socializare un filmuleț cu un autoturism Dacia Logan care circulă haotic pe ruta Fălticeni – Suceava, respectivul autoturism care aparține Ministerul Afacerilor Interne, numere de înmatriculare MAI.

Cei care au realizat filmarea cu mașina Ministerul Afacerilor Interne au bănuit ca șoferul mașinii este probabil sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul protagonist după cum se vede pe filmare a fost de mai multe aproape de a produce un accident.

Văzând stilul haotic de mers a șoferului din mașina MAI una din persoanele din mașina din care s-a făcut filmarea a sunat la 112 și a anunțat că pe drumurile publice din județul Suceava există un șofer care este probabil sub influența băuturilor alcoolice fiind un pericol în trafic.

În cele din urmă șoferul autoturismului MAI a fost oprit de către un echipaj de poliție.

Conform celor de la Ziarul de Suceava, mașina era condusă de un angajat de la Prefectura județului Suceava, Serviciul pentru controlul legalității actelor și contencios administrativ. Bărbatul mirosea a băuturi alcoolice, însă a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Acesta a fost dus însă la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa video: Facebook/ Dafin D F Jador

About the author

Dialog Online

AllEscort