Un şofer în vârstă de 20 de ani, care s-a urcat băut la volan, a provocat un accident în lanţ, în această dimineaţă, în municipiul Carei, județul Satu Mare. După ce a lovit alte două maşini, tânărul s-a înfipt cu Volkswagenul Passat în clădirea unei benzinării.

Șoferul a fost identificat și reținut de polițiști. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Carei, care a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit polițiștilor, tânărul avea o alcoolemie de peste 1 la mie alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.00, în municipiul Carei, la ieșire spre Oradea.

Potrivit PresaSM, șoferul unui Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului, apoi s-a oprit în două mașini, parcate regulamentar, pe care le-a avariat serios.

Forţa impactului a fost atât de tare, încât ambele autoturisme au fost întoarse 90 de grade.

Maşina tânărului s-a oprit apoi în clădirea administrativă a unei benzinării, avariind o țeavă de furnizare a gazelor naturale şi existând un pericol real de explozie.

După haosul provocat, șoferul s-a făcut nevăzut.

A fost găsit după câteva ore, tânărul de 20 de ani, din municipiul Carei, fiind reţinut pentru 24 de ore. Potrivit poliţiştilor, şoferul avea o alcoolemie de peste 1 la mie alcool pur în aerul expirat.

About the author

Dialog Online

AllEscort