Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală. Daniela Crudu a fost diagnosticată de medici cu mai multe probleme, chiar dacă, în fapt, doctorii de la Urgențe nu au întâmpinat probleme pentru a o stabiliza. Astfel, după bătaia încasată, Daniela Crudu are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar vedeta de televiziune a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

De mai bine de două luni, Daniela Crudu pare să se fi liniștit în brațele unui bărbat misterior, dar potent financiar.

Fosta asistentă TV a schițat în ultimele săptămâni numai momente fericite în cuplu, ceea ce ne ducea cu gândul spre… o relație destul de serioasă, nicidecum un război cu sânge și vânătăi. Nimeni nu s-ar fi gândit că aparanțele înseală atât de… dureros pentru Daniela Crudu, căci vedeta a ajuns de urgență la spital în această dimineață, din cauza unor bătăi crunte aplicate de noul iubit.

După o perioadă în care a schimbat iubiții la foc automat, urmată de o altă perioadă de singurătate, Cruduța părea că și-a găsit sufletul pereche.

Un bărbat înalt, suplu, brunet și… potent financiar, desigur. Nu o spunem doar noi… ci și imaginile din vacanțele dese și fericite din ultima perioadă ale Danielei Crudu.

Chiar aseară, cei doi s-au întors de la o escapadă montană. Și, pentru că și Daniela îl urmează în hobby-uri și plăceri pe iubit, așa și iubitul a condus-o aseară la o petrecere de pomină pe Nordului.

Bruneta s-a distrat și a dansat până în zorii zilei alături de prietenele ei, asta până când… din motive neștiute încă, iubirea a adus urme fizice pe corpul frumoasei brunete. Iubitul a decis, carevasăzică, să-i aplice o bătaie soră cu moartea în această dimineață.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.


About the author

Dialog Online