UPDATE

„În data de 09.02.2020, referitoare la evenimentul rutier produs în comuna Secuieni, din județul Bacău vă comunicăm faptul că în data de 09.02.2020, la ora 03:56, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a fost anunțat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în comuna Secuieni, sat Chiticeni.

Imediat, la locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, încadrate cu 10 pompieri militari.
Sosite la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la un autoturism aflat în afara părții carosabile. Totodată pe timpul acțiunii de lichidare a flăcărilor s-a constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană carbonizată.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului s-a concluzionat că cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma unui accident rutier.

Persoana decedată a fost degajată din resturile autoturismului și predată Serviciului de Medicină Legală.” au relatat pentru DO News, reprezentanții ISUJ Bacău

Astăzi, dimineața, in jurul orei 04:00, pompierii de la ISUJ Bacău au fost solicitați să intervină de urgență la un tragic eveniment rutier în satul Chiticeni, comuna Secuieni din Județul Bacău.

În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc. La fața locului pompierii de la ISU Bacău au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat.

Sursa foto Daniel Moldovan

About the author

Dialog Online

AllEscort