Soldatul din Thailanda era supărat din cauza unei afaceri imobiliare care a mers prost. a relatat redactia Nakhon Ratchasima

Duminica seară, guvernatorul Wichien Chantaranochai, a declarat că 29 de oameni au fost uciși și 57 au fost răniți.

Acesta a fost împușcat mortal duminică dimineața.

Majoritatea victimelor se aflau în centrul comercial Terminal 21 al orașului, unde criminalul s-a refugiat peste noapte și a ținut ostatici. Acesta era echipat cu pușcă de asalt și muniție furată de la baza unității sale.

„Era singurul meu fiu. Nici nu a luat cina”, a spus tatăl său, Natthawut Karnchanamethee. „I-am permis să facă orice a vrut. Nu am avut niciodată pretenții de la el. Am vrut doar să fie o persoană bună.”

Criminalul Jakrapanth Thomma era în vârstă de 32 de ani. El a postat inițial mesaje pe rețelele de socializare în timpul atacului, la scurt timp conturile sale au fost închise de către companii.

„A fost un conflict personal … în legătură cu o afacere”, a declarat premierul Prayuth Chan-ocha reporterilor duminică de la Nakhon Ratchasima, după ce a călătorit acolo pentru a întâlni supraviețuitorii atacului sângeros.

„A fost înspăimântător pentru că auzeam împușcături … am așteptat mult timp până să vină poliția să ne ajute”, a spus Suvanarat Jirattanasakul, 27 de ani, cu vocea tremurândă.

„El tragea peste tot, iar țintele lui erau foarte precise”, a mai declarat un bărbat.

Potrivit presei locale, Jakrapanth Thomma a lucrat la o bază a armatei aproape de Nakhon Ratchasima, aflată la aproximativ 250 km de capitala Bangkok.

El era bine antrenat și a luat multe cursuri speciale pentru efectuarea de atacuri, inclusiv planificarea ambuscadelor, au spus surse ale armatei. Mass-media a raportat că acesta posta deseori fotografii cu arme pe rețelele de socializare.

„Ofițerul superior al soldatului a fost prima victima a acestuia înainte să se deplaseze în centrul comercial și să înceapă să tragă.

El a atacat santinela de la arsenalul de arme, care a murit mai târziu, și a furat un jeep și o armă HK33 și muniție pentru a face ceea ce a făcut”, a declarat lt. Thanya Kiatsarn

„CHELTUIȚI BANII ÎN IAD”

Cu câteva ore înainte de a începe să tragă, Jakrapanth acesta a făcut o posre pe contul său de Facebook „V-ați îmbogățit prin escrocherii. Profitați de alți oameni. Credeți că puteți cheltuii banii în IAD? ”

Ulterior, el a postat în timpul atacului.

„Moartea este inevitabilă pentru toată lumea”, a scris el, mai târziu, s-a plâns că i-a amorțit degetul „Ar trebui să renunț?” Înainte ca contul să nu mai fie disponibil.

„Nu există loc pe Facebook pentru persoanele care comit acest tip de atrocități și nici nu permitem oamenilor să laude sau să sprijine acest atac”, a declarat un reprezentant Facebook.

About the author

Dialog Online

AllEscort