Un polititist a ajutat o femeie sa obtina permisul in mod ilegal, dupa ce a facut sex cu ea!

Un politist din Neamt, care cerea favoruri sexuale de la fetele care voiau sa ia permisul de conducere, a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita, folosire abuziva a functiei in scop sexual si abuz in serviciu.

Magistratii din cadrul Tribunalului Covasna s-au pronuntat in dosarul „Sex si mita la Permise“ in care doi politisti nemteni au fost acuzati ca primeau bani de la aspirantii la soferie, iar in unele cazuri solicitau partide de sex de la tinerele care voiau sa aiba carnet de conducere, scrie Monitorul de Neamt.

Tribunalul Covasna a decis, pe 4 februarie 2020, condamnarea la inchisoare cu suspendare a celor doi politisti si a celor doi instructori auto, conform Adevarul. Drept urmare, Costel Adrian Anton, agent principal la Serviciul Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor Covasna, delegat din Neamt in judetul Covasna, a fost condamnat la 2 ani, 9 luni si 10 zile de inchisoare. Pentru pedeapsa, s-a dispus suspendarea sub supraveghere, pentru urmatorii 4 ani.

About the author

Dialog Online

AllEscort