Un bărbat a intrat în casa unei femei din China cu intenţia de a o viola, însă a renunţat când femeia s-a prefăcut că tuşeşte şi după ce aceasta i-a spus că este în carantină din cauza coronavirusului, relatează Daily Mail.

Incidentul a avut loc în orăşelul Pingba unde Xia, unde un bărbat, în vârstă de 25 de ani, a intrat în casa unei femei cu gândul de a fura bani, însă când a văzut că aceasta este singură, infractorul a încercat să o violeze.

Victima, pe nume Yi, l-a pus pe fugă pe răufăcător când a început să strige că tocmai s-a întors Wuhan şi că este în carantină din cauză că este infectată cu coronavirus, relatează Daily Mail.

Aceasta s-a prefăcut că tuşeşte în timp ce încerca să îl dea la o parte pe atacator, care voia să o strângă de gât şi să-i pună mâna la gură.

Infractorul s-a speriat şi a fugit, însă nu a înainte de a fura din casa femeii 338 de lire.

Orăşelul Pingba se află la trei ore distanţă de mers cu maşina de Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus.

Autorităţile din Pingba au spus că în noaptea atacului, bărbatul plecase fără niciun ban din căminul familiei, de aceea acesta a recurs la furt.

Femeia a alertat imediat Poliţia, iar autorităţile au demarat o investigaţie riguroasă în întreg oraşul. Potrivit Poliţiei, procedura de prindere a infractorului a fost deosebit de dificilă întrucât întreaga populaţie poartă măşti medicale de protecţie împotriva coronavirusului.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei a doua zi, în compania tatălui său şi s-a predat.

Boala cauzată de coronavirus a ucis cel puţin 724 de persoane şi a infectat peste 34.546 la nivel global.

About the author

Dialog Online